Drage učenke in učenci!

Danes je spet poseben dan! V šoli so se nam pridružili še zadnji trije razredi in tako smo skupaj skoraj čisto vsi, ki smo se pred slabimi tremi meseci morali tako na hitro posloviti od šole.

V vmesnem času smo se kalili pri delu za računalniki. Tokrat smo računalnike uporabljali v resne namene. Ves čas smo spoznavali, da nam vsem, učencem, učiteljem in tudi staršem, mnogo bolj odgovarja običajno delo v šoli in tudi uspeh je mnogo večji. Na ta način nam preostaja mnogo več prostega časa za svoje interese in družino.

In končno smo na šoli spet skupaj! Na vsakem koraku nas opozarjajo, da težav zaradi novega koronavirusa in bolezni COVID-19 še ni konec, zato imamo še vedno kopico pravil, ki se jih moramo držati, da bi se čim bolj uspešno izognili ponovitvi težav. Pravila si več krat, prosim preberite, najdete jih v glavnem na vratih matičnih učilnic.

Skupaj z vsemi učiteljicami in učitelji vam želimo, da ostanete zdravi in da ste čim bolj uspešni v naslednjih dneh, vse do zaključka šolskega leta!

Hvala za vaše razumevanje naše vztrajnosti glede pravil!

Branko Meznarič, ravnatelj