Skoči na glavno vsebino

DOBRODELNA PRIREDITEV »PUSTIMO SLEDI, ODPRIMO POTI«

Šolski sklad predstavlja pomemben vir sredstev, ki ga šola namenja za izboljšanje različnih dejavnosti naših šolarjev. Prav tako s pomočjo šolskega sklada pomagamo mnogim družinam v stiski in omogočamo vsem otrokom, da se lahko udeležujejo taborov, šol v naravi in drugih dejavnosti izven šolskega prostora. Skupaj se trudimo, da bi imeli vsi naši učenci optimalne pogoje za uspeh in osebno rast.

VIDEO POSNETEK KONCERTA

Letošnja novost je, da v sklad lahko starši prispevajo do največ 0,3 % dohodnine, pri čemer se lahko sredstva iz tega naslova uporabijo zgolj za učence iz socialno manj vzpodbudnih okolij. V preteklih letih je bila z zbranimi sredstvi staršev in drugih donatorjev v okviru šolskega sklada nabavljena obsežna nadstandardna oprema, ki omogoča učencem prijetnejše bivanje v šolskih prostorih. Dobrodelna prireditev je dala prispevek že omenjenemu.

Na dobrodelni prireditvi smo zbrali 1220,87 €. Prisrčno in iskreno se zahvaljujem vsem nastopajočim, ki ste našo prireditev obogatili in nam na različne načine priskočili na pomoč. Hvala ekipi, ki je očem nevidna, vendar še kako potrebna. Pridružujem se tudi vsem zahvalam predsednika šolskega sklada Tihomirja Babiča.

Včeraj smo bili priča novemu socialnemu omrežju, ki se mu reče druženje v živo. Naj bo takih omrežij čim več. Naj nas druženja v živo zasvojijo in počasi pričnejo vračati v čas, ko je pogled iz oči v oči povedal več kot tisoč besed, ko so klopce in trate varovale vse skrivnosti in ni bilo bojazni, da bi le-te izvedel in izkoristil nekdo na drugem koncu sveta. Bodimo svet zase in le za tiste, ki jih imamo radi.

Branko Meznarič, ravnatelj

Dostopnost