Skoči na glavno vsebino

BAZAR NA CVENU

Izdelke, ki smo jih v torek, 28. novembra 2023, z babicami in dedki ustvarili v novoletnih delavnicah (venčke in druge aranžmaje, božičke iz lesa, škratke iz volne, piškote, voščilnice), smo v soboto, 2. decembra 2023, ponudili obiskovalcem bazarja pred trgovino na Cvenu. Venčke in novoletne okraske so ponujali tudi predstavniki KS Cven, ki so del zbranih sredstev donirali tudi šoli. Poskrbeli so tudi za topel napitek. Člani PGD Cven so nam posladkali dopoldne, saj so za otroke in obiskovalce pripravili odlične palačinke. Kljub slabemu vremenu je bil bazar dobro obiskan, saj je namen bazarja tudi druženje. Da je bilo vzdušje še bolj praznično, je poskrbel Zoran Kosi z božično glasbo, Izak Škrobar pa s harmoniko.

Iskrena hvala babicam, dedkom, staršem, krajanom KS Cven, ki nam pomagate uresničevati naše cilje in ki imate radi našo šolo.

Zbrana sredstva bodo namenjena za delno kritje stroškov ob dnevih dejavnosti, plavalni tečaj, šolo v naravi, glasbeni zid in tudi za kakšen sladoled bo še ostalo.

Dostopnost